Cox & Co

In het nieuws!

Welkom bij Cox & Co Nieuws: Ontdek Onze Nieuwe Locaties!

Bij Cox & Co zijn we voortdurend in beweging, altijd op zoek naar manieren om onze diensten dichter bij u te brengen.  We zijn dan ook verheugd om u op deze pagina op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Nieuw open!

De Beren Nederweert

De Beren Nederweert: Een Nieuwe Culinaire Bestemming in Limburg!

Cox & Co is trots om aan te kondigen dat we onze familie van restaurants hebben uitgebreid met een gloednieuwe locatie: De Beren Nederweert. Gelegen in het hart van Limburg, belooft deze nieuwste aanwinst een favoriet te worden voor zowel de lokale bevolking als bezoekers van buiten de regio.

Bij De Beren Nederweert kunt u genieten van de vertrouwde gastvrijheid en de heerlijke gerechten waar De Beren om bekend staat. Ons menu biedt een breed scala aan smakelijke gerechten, van sappige burgers en malse biefstukken tot verrukkelijke vegetarische opties en verrassende seizoensspecialiteiten. Alles wordt bereid met de grootste zorg en liefde voor het vak.

Het nieuwe restaurant biedt een gezellige en moderne ambiance, ideaal voor een ontspannen diner met familie, een gezellige lunch met vrienden, of een borrel na het werk. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te verwelkomen en ervoor te zorgen dat uw bezoek een onvergetelijke ervaring wordt.

Wij nodigen u van harte uit om De Beren Nederweert te ontdekken en deel uit te maken van onze feestelijke opening. Kom langs en proef de sfeer en smaken van onze nieuwste culinaire bestemming. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!