Gezellig

GENIETEN!

Tuincafé Heerlen is de locatie bij uitstek om even te pauzeren van het winkelen bij tuincentrum bijSTOX. Rust uit met een heerlijk kopje koffie of thee en geniet van luxe Limburgse vlaai. Op pad met je kinderen of kleinkinderen? In onze ballenbak kunnen zij lekker spelen terwijl jij een oogje in het zeil houdt.

Foto van Tuincafé Heerlen: Een huiselijke sfeer wordt gecreëerd met een huisplant op de voorgrond, terwijl op de achtergrond het gezellige restaurant vervaagd te zien is, waardoor een uitnodigende ambiance ontstaat.
Foto van Tuincafé Heerlen met speeltoestel: Een levendige sfeer waar kinderen zich kunnen vermaken terwijl ouders ontspannen genieten van de culinaire ervaring en het lichte, uitnodigende interieur.
Foto van het lichte en sfeervolle interieur van Tuincafé Heerlen: Een gezellige setting met veel natuurlijk licht, perfect om te ontspannen en te genieten van een heerlijke maaltijd.

High tea bij Tuincafé Geleen

Je kunt bij ons genieten van een echte Engelse high tea. Voor slechts 19,50 per persoon (minimaal twee personen) krijg je een etagère vol heerlijke zoete en hartige hapjes en – niet te vergeten – onbeperkt diverse theesoorten. Een leuke tip om samen met jouw vriendinnen, zussen, ouders of kennissen te doen!

Beleef een middagje uit bij het Tuincafé. Lunch… maar dan net even anders. Wil je iemand verrassen met een high tea? Vraag een van onze medewerkers naar de speciale high tea voucher!

Reserveer nu de high tea bij Tuincafé Heerlen! Bel 045-5748701 of mail naar tuincafeheerlen@coxenco.com

Ontbijt, lunch en diner

Neem een pauze van het shoppen bij BijStox bij ons Tuincafé. Bij ons kun je terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch. Tijdens de koopavond ben je bij Tuincafé Heerlen aan het juiste adres voor een warme maaltijd.

 

Waar werkplezier en goede vibes samenkomen!

Tuincafe Heerlen!

Hey daar, tuinliefhebbers en levensgenieters! Bij Tuincafe Heerlen draait het niet alleen om planten en koffie, maar ook om het bouwen van een team dat net zo kleurrijk is als onze bloembedden en net zo energiek als onze espresso’s!

Wij zijn een bende gezellige en eigenwijze types die houden van een uitdaging en niet bang zijn om onze handen vuil te maken – of het nu gaat om het serveren van de perfecte cappuccino of het verzorgen van onze weelderige tuin. Bij ons draait alles om passie, plezier en een vleugje avontuur!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gezichten die onze crew komen versterken. Dus, als je een plantlover bent met een hart vol energie, een dosis lef en een flinke portie enthousiasme, dan ben je hier aan het juiste adres!

Check snel onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze groene revolutie. Laten we samen de wereld een beetje groener én gezelliger maken!

Adres

en informatie

Tuincafé Heerlen
In de Cramer 140
6412 PM Heerlen
tuincafeheerlen@coxenco.com
045-5748701

Foto van Tuincafé Heerlen: Een helder en uitnodigend interieur met veel natuurlijk licht, waardoor een warme en gastvrije sfeer wordt gecreëerd.