Gezellig

GENIETEN!

Tuincafé Heerlen is de locatie bij uitstek om even te pauzeren van het winkelen bij tuincentrum bijSTOX. Rust uit met een heerlijk kopje koffie of thee en geniet van luxe Limburgse vlaai. Op pad met je kinderen of kleinkinderen? In onze ballenbak kunnen zij lekker spelen terwijl jij een oogje in het zeil houdt.

Foto van Tuincafé Heerlen: Een huiselijke sfeer wordt gecreëerd met een huisplant op de voorgrond, terwijl op de achtergrond het gezellige restaurant vervaagd te zien is, waardoor een uitnodigende ambiance ontstaat.
Foto van Tuincafé Heerlen met speeltoestel: Een levendige sfeer waar kinderen zich kunnen vermaken terwijl ouders ontspannen genieten van de culinaire ervaring en het lichte, uitnodigende interieur.
Foto van het lichte en sfeervolle interieur van Tuincafé Heerlen: Een gezellige setting met veel natuurlijk licht, perfect om te ontspannen en te genieten van een heerlijke maaltijd.
Locatie

En informatie

Tuincafé Heerlen
In de Cramer 140
6412 PM Heerlen
tuincafeheerlen@coxenco.com
045-5748701

Foto van Tuincafé Heerlen: Een helder en uitnodigend interieur met veel natuurlijk licht, waardoor een warme en gastvrije sfeer wordt gecreëerd.