welkom bij

De Beren Roermond

Na meer dan 30 jaar geniet je bij De Beren nog steeds van de heerlijkste vlees- en visgerechten, thuis én in onze restaurants. Deze bieden wij aan in royale porties en tegen een vriendelijke prijs. De groei die we doormaken is niet alleen te danken aan het gezellige karakter van onze vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van de producten waar we iedere dag met plezier mee werken. Bijvoorbeeld onze beroemde spareribs naar eigen berenrecept, malse Hollandse kipfilet, voortreffelijk varkensvlees, rundvlees van Zuid-Amerikaanse runderen, sauzen en marinades naar eigen recept. Ook zijn we trots op onze medewerkers, die zich ieder dag weer volledig inzetten om met de allerbeste service de verwachtingen van onze gasten en klanten te blijven overtreffen!

Waar kun je

Ons vinden?

Je vindt ons in het culinaire centrum van Roermond en op loopafstand van het Designer Outlet Center. Aan het sfeervolle plein geniet je bij ons van een gezellige lunch, borrel of een heerlijk diner. Iedereen is dagelijks welkom vanaf 12:00 uur en op zaterdag vanaf 11:00 uur.
Met een uitgebreide kaart is er genoeg keuze voor iedereen. Van sappige burgers en perfect gemarineerde saté tot verse vis voor een vriendelijke prijs. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecôte of tournedos van Nieuw-Zeelandse runderen in gewicht naar keuze. Alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Uiteraard blijven ook de vegetarische gerechten niet achter en is o.a. onze populaire saté vegetarisch verkrijgbaar.

Markt 14, 6041 EL Roermond