Welkom

In ons tuincafé

Of je nou binnenkomt voor een kopje koffie met een heerlijk stuk Limburgse vlaai of een lekker ontbijtje, bij Tuincafé kun je altijd genieten. Even uitrusten tijdens het shoppen of uitgebreid genieten van een high tea in goed gezelschap. Onze deuren staan voor je open!

Locaties

En informatie

Tuincafé Roermond
St. Wirosingel 180 – 6042 KZ
Roermond
tuincaferoermond@coxenco.com
0475-343025

Tuincafé Geleen
Egelantier 19
6163 RB Geleen
tuincafegeleen@coxenco.com
046-4525487

Tuincafé Heerlen
In de Cramer 140
6412 PM Heerlen
tuincafeheerlen@coxenco.com
045-5748701

 

High tea bij Tuincafé

Wist je dat je bij de Tuincafés in RoermondHeerlen en Geleen gezellig kunt genieten van een traditionele Engelse high tea? Een leuke tip om samen met je vriendinnen, zussen, ouders of kennissen te doen!

Even lekker met familie of vrienden genieten van een etagère vol lekkernijen. Het Tuincafé biedt je een high tea aan zoals het hoort: diverse koude en warme hapjes met een heerlijk kopje thee, dat je onbeperkt kunt blijven bijschenken. Lunch… maar dan net even anders. De high tea kost slechts 19,50 per persoon.

Wil je iemand verrassen met een high tea? Vraag een van onze medewerkers naar de speciale high tea voucher!

Hoe kun je reserveren?

Om jou en je gezelschap (minimaal twee personen) de ultieme high tea beleving te garanderen, vragen we je vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch of per e-mail op de locatie van jouw keuze of bij een van onze medewerkers op locatie. We verzoeken je om minimaal twee dagen van tevoren te reserveren.