welkom

IN ONS TUINCAFÉ

Bij Tuincafé Geleen kun je heerlijk genieten van diverse soorten koffie, thee en koude dranken. Of ga voor een vitamine boost en kies voor een verse smoothie. Tuincafé Geleen heeft voor ieder wat wils.

Rustig lunchen bij Tuincafe Geleen
Gezellige aankleding bij Tuincafe Geleen

High tea bij Tuincafé Geleen

Je kunt bij ons genieten van een echte Engelse high tea. Voor slechts 19,50 per persoon (minimaal twee personen) krijg je een etagère vol heerlijke zoete en hartige hapjes en – niet te vergeten – onbeperkt diverse theesoorten. Een leuke tip om samen met jouw vriendinnen, zussen, ouders of kennissen te doen!

Beleef een middagje uit bij het Tuincafé. Lunch… maar dan net even anders. Wil je iemand verrassen met een high tea? Vraag een van onze medewerkers naar de speciale high tea voucher!

Reserveer nu de high tea bij Tuincafé Geleen! Bel 046-4525487 of mail naar tuincafegeleen@coxenco.com

Ontbijt, lunch en diner

Neem een pauze van het shoppen bij Intratuin bij ons Tuincafé. Bij ons kun je terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch. Tijdens de koopavond ben je bij Tuincafé Geleen aan het juiste adres voor een warme maaltijd.

Meer informatie over Intratuin Geleen lees je hier.

Waar werkplezier en goede vibes samenkomen!

Tuincafe Geleen!

Hey daar, tuinliefhebbers en levensgenieters! Bij Tuincafe Geleen draait het niet alleen om planten en koffie, maar ook om het bouwen van een team dat net zo kleurrijk is als onze bloembedden en net zo energiek als onze espresso’s!

Wij zijn een bende gezellige en eigenwijze types die houden van een uitdaging en niet bang zijn om onze handen vuil te maken – of het nu gaat om het serveren van de perfecte cappuccino of het verzorgen van onze weelderige tuin. Bij ons draait alles om passie, plezier en een vleugje avontuur!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gezichten die onze crew komen versterken. Dus, als je een plantlover bent met een hart vol energie, een dosis lef en een flinke portie enthousiasme, dan ben je hier aan het juiste adres!

Check snel onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze groene revolutie. Laten we samen de wereld een beetje groener én gezelliger maken!

Adres

En informatie

Tuincafé Geleen
Egelantier 19
6163 RB Geleen
tuincafegeleen@coxenco.com
046-4525487