welkom bij

Bufkes Retailpark

Bufkes staat synoniem voor de lekkerste Bourgondische broodjes. De naam Bufkes betekent in het Belgisch-Limburgs dialect lekker hapje of een lekker tussendoortje. Bij Bufkes worden alle warme en koude broodjes ter plekke met zorg en liefde vers voor jou bereid, waarbij we gebruik maken van verse ingrediënten en ambachtelijke, traditionele recepturen. Maar behalve het ruime assortiment aan warme en koude broodjes kun je er ook terecht voor soepen, salades en diverse warme en koude dranken.

Foto van de vernieuwde Bufkes-vestiging op het Retailpark: Een frisse en uitnodigende sfeer met moderne inrichting en herkenbare Bufkes-stijl.
Foto van de recent gerenoveerde Bufkes-locatie op het Retailpark: Een eigentijdse uitstraling met vernieuwde interieurs die de kenmerkende Bufkes-stijl weerspiegelen.
Foto van de Bufkes-vestiging op het Retailpark, met de nadruk op de nieuwe bestelzuil: Gasten kunnen nu zelf eenvoudig bestellen dankzij deze moderne toevoeging aan onze vernieuwde locatie.
waar kun je

Bufkes vinden?

Bufkes in Roermond
Op het Retailpark in Roermond exploiteert Cox & Co een vestiging van deze succesvolle formule. We beschikken over zitplaatsen en zijn bovendien zeven dagen per week geopend. Wil je iemand eens een smakelijk cadeautje geven? Verras hem of haar dan met een Bufkes Cadeau Cheque!

In het kort
• Bourgondisch karakter
• Bereiding ter plekke en met verse ingrediënten
• Uniek en onderscheidend assortiment
• Gratis draadloos internet