Het volledig vernieuwde Meubelplein Ekkersrijt te Son en Breugel telt 45.000 m² en is daarmee één van de grootste winkelcomplexen in Zuid-Nederland. Het Meubelplein bestaat uit een mengeling van open en overdekte winkelpromenades die met elkaar verbonden worden door een innovatief stelsel van (rol)trappen en liften. Op het parkeerdek is gratis parkeergelegenheid.

Horeca
Meubelplein Ekkersrijt is modern, praktisch en vooral klantvriendelijk. Mooie interieurs en uitgebreide assortimenten op het gebied van Home & Living vind je allemaal binnen het Meubelplein. Tijdens het shoppen kun je heerlijk bijkomen en alle nieuwe opgedane ideeën rustig overdenken in de horecagelegenheden van Cox & Co. De zaken zijn centraal gelegen, gevestigd onder één dak en verdeeld over twee verdiepingen. Brasserie D’n MertBufkes Ekkersrijt en Piet Friet zijn allen te vinden binnen deze horeca unit.

Broodjes bezorgen Ekkersrijt
Plaats een bestelling bij Bufkes Ekkersrijt en laat gratis jouw broodjes bezorgen. Speciaal voor het bedrijvenpark op Ekkersrijt is er een broodjes bezorgdienst van Bufkes en Piet Friet.