welkom bij

Piet Friet

Piet Friet; wie kent het niet? Vanaf de opening van de eerste Piet Friet in 2001 op het Designer Outlet staat deze friture met zijn aanstekelijke naam garant voor frites van topkwaliteit en diverse lekkere snacks. Het succes van Piet Friet op het Designer Outlet heeft er toe geleid dat ook bezoekers van het Retailpark en de binnenstad van Roermond deze friet in de alom bekende papieren puntzak kunnen proeven. Deze puntzak is inmiddels een bekend fenomeen in het Roermondse winkelbeeld. En om eerlijk te zijn, zo hoort een frietje op de vuist eigenlijk ook gegeten te worden.

Foto van de recent gerenoveerde Bufkes-locatie op het Retailpark: Een eigentijdse uitstraling met vernieuwde interieurs die de kenmerkende Bufkes-stijl weerspiegelen.
Foto van de vernieuwde Bufkes-vestiging op het Retailpark: Een frisse en uitnodigende sfeer met moderne inrichting en herkenbare Bufkes-stijl.
waarom

Piet Friet?

De reden waarom de frites van Piet Friet zo lekker zijn, ligt aan het feit dat men bij Piet Friet heeft gekozen om alleen frites van de beste kwaliteit te willen verkopen. Trouwens, naast de frites zijn ook de sauzen bij Piet Friet van de beste kwaliteit. Jouw mayonaise bij Piet Friet is dus niet zelf gemaakt, maar gewoon van de constante en beste kwaliteit van Gouda’s Glorie. Alle sauzen van Gouda’s Glorie zijn bovendien voorzien van het Ik kies bewust keurmerk. Daarmee is jouw frietje met mayonaise dus een verantwoorde keuze, want aan verantwoord frituren doen wij graag mee!

In het kort
• Friet uit de vertrouwde papieren puntzak
• Alleen de beste friet
• De lekkerste sauzen van Gouda’s Glorie
• Verantwoord frituren hoog in het vaandel
• Gratis draadloos internet